Keurslagerij Ruud de Ruijter - slagerij

Aert vd Goesstraat 34
2582 AL Den Haag

Website | |  T. 070 3552122

Openingstijden
Vandaag: 09:00-17:00
  • M
  • D
  • W
  • D
  • V
  • Z
  • Z


Keurslagerij Ruud de Ruijter: "Biologische Keurslagerij Ruud De Ruijter is een biologisch-ambachtelijke slagerij. Wij verkopen vele huisgemaakte specialiteiten, biologische wijnen en kazen. Daarnaast hebben we een faxservice voor diepvriesbestellingen en kunnen we naar wens alles vacumeren. "

Producten: dagelijkse boodschappen: vlees & vleeswaren, wild & gevogelte

Producten/diensten, die voldoen aan criterium:

Goed voor dieren
Keurmerken:

Biologisch
de Goede Gids
Keurslagerij Ruud de Ruijter staat in de Goede Gids omdat het assortiment van deze slager biologisch gecertificeerd is

Tip dit adres (alleen mogelijk als Goede klant meer info)

Je bent nog niet ingelogd. Log eerst in om een tip te kunnen plaatsen.


Inloggen

Op de kaart

Bewaren

Foto's van dit adres


Volg ons op

Goed is...

De Goede Gids toont de gegevens én het assortiment van (web)winkels, merken, horeca en dienstverleners, die goede producten of diensten bieden. En met 'goed' bedoelen we: goed voor het welzijn van mens, dier en onze aarde. Maar hoe beoordelen we goed precies? Hier lees je de criteria

Goed voor de aarde

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor onze aarde. Het zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met energieverbruik, klimaat-neutraal geproduceerd zijn en/of 100% biologisch afbreekbaar zijn. Hier lees je de criteria

Goed voor mensen

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor de mensen, die deze producten maken. Zoals producten die rekening houden met mensenrechten of fairtrade gecertificeerd zijn. Daarnaast zijn er ook producten die specifiek goed zijn voor jouw welzijn.
Hier lees je de criteria

Goed voor dieren

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn gunstig voor dieren. Goed voor dieren zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met behoud van soorten, diervriendelijk tot stand komen en/of uit de biologische veehouderij komen. Hier lees je de criteria