De Steg - informatiebron

Website | |  T. 0

Openingstijden
Vandaag: 09:00-17:00
  • M
  • D
  • W
  • D
  • V
  • Z
  • Z


Kantoor: telefonisch tijdens openingstijden, geen bezoekadres.

De Steg: "De Steg is een initiatief van Winand Steggerda uit Leiden. Hij is liefhebber van eerlijke producten van Hollandse bodem. Wat begon met het verzamelen van handige adressen heeft hij verder uitgebouwd: naast informeren en kennis delen vindt Winand het belangrijk dat belangstellenden kunnen zien en ervaren hoe in Nederland voedsel op een duurzame, verantwoorde en gezonde manier wordt geproduceerd."

Diensten:  informatie: informatie over biologische producten

Producten/diensten, die voldoen aan criterium:

Altijd goed
Keurmerken:

Dit adres is nog niet getipt.

Tip dit adres (alleen mogelijk als Goede klant meer info)

Je bent nog niet ingelogd. Log eerst in om een tip te kunnen plaatsen.


Inloggen

Foto's van dit adres


Volg ons op

Goed is...

De Goede Gids toont de gegevens én het assortiment van (web)winkels, merken, horeca en dienstverleners, die goede producten of diensten bieden. En met 'goed' bedoelen we: goed voor het welzijn van mens, dier en onze aarde. Maar hoe beoordelen we goed precies? Hier lees je de criteria

Goed voor de aarde

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor onze aarde. Het zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met energieverbruik, klimaat-neutraal geproduceerd zijn en/of 100% biologisch afbreekbaar zijn. Hier lees je de criteria

Goed voor mensen

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor de mensen, die deze producten maken. Zoals producten die rekening houden met mensenrechten of fairtrade gecertificeerd zijn. Daarnaast zijn er ook producten die specifiek goed zijn voor jouw welzijn.
Hier lees je de criteria

Goed voor dieren

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn gunstig voor dieren. Goed voor dieren zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met behoud van soorten, diervriendelijk tot stand komen en/of uit de biologische veehouderij komen. Hier lees je de criteria