Ook berichten plaatsen?


Word Goede klant of meld je aan als Goed bedrijf (zie hieronder) en log in.


Mijn berichten

The real social network


Vanaf heden kun je als Goed bedrijf of als Goede klant heel makkelijk contact met elkaar maken. Je kunt berichten plaatsen, die anderen kunnen zien. Je kunt bedrijven, die je de moeite waard vindt, volgen en reageren op hun berichten. Binnenkort kun je hier ook vrienden vinden om hen te laten weten wat je bezig houdt, wat je aan het doen bent of van plan bent.

Inderdaad, net als bij Facebook maar met één groot verschil: wij zijn niet in je geÏnteresseerd! Dat klinkt onaardig maar betekent in feite: we gaan je niet analyseren om te bepalen hoe we zoveel mogelijk geld aan je kunnen verdienen.
De Goede Gids doet niet aan advertenties en verkoopt geen data. Alleen als je als bedrijf openbare berichten wilt plaatsen, vragen we je na een introductieperiode €50 per jaar. Goede klanten betalen niets extra's.

Dus nodig je vrienden uit voor dit platform of laat je volgers weten dat je hier te vinden bent. En laten we met elkaar bewijzen dat er geen billion-dollar-bedrijven nodig zijn om contact met elkaar te hebben.

PS Stap voor stap breiden we de mogelijkheden uit. Als eerste de mogelijkheid om vrienden te vinden en om groepen te formeren. Hoe meer bedrijven en mensen meedoen, des te sneller het gaat. We houden je op de hoogte van de volgende stappen.

Volg ons op

Goed is...

De Goede Gids toont de gegevens én het assortiment van (web)winkels, merken, horeca en dienstverleners, die goede producten of diensten bieden. En met 'goed' bedoelen we: goed voor het welzijn van mens, dier en onze aarde. Maar hoe beoordelen we goed precies? Hier lees je de criteria

Goed voor de aarde

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor onze aarde. Het zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met energieverbruik, klimaat-neutraal geproduceerd zijn en/of 100% biologisch afbreekbaar zijn. Hier lees je de criteria

Goed voor mensen

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor de mensen, die deze producten maken. Zoals producten die rekening houden met mensenrechten of fairtrade gecertificeerd zijn. Daarnaast zijn er ook producten die specifiek goed zijn voor jouw welzijn.
Hier lees je de criteria

Goed voor dieren

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn gunstig voor dieren. Goed voor dieren zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met behoud van soorten, diervriendelijk tot stand komen en/of uit de biologische veehouderij komen. Hier lees je de criteria