Uw bedrijf in de schijnwerpers

Ruim 60% van de Nederlanders denkt positief over duurzame producten (uiteraard in verschillende gradaties) maar men kiest toch vaak voor het reguliere aanbod, vooral vanwege het prijsverschil.

Daarom kiest de Goede Gids voor een unieke maar logische constructie: promotie van uw bedrijf in de Goede Gids is volledig kosteloos, zodat u ruimte krijgt om iets weg te geven aan Goede klanten*. Hierdoor kiezen zij vaker voor het duurzame aanbod en met name voor úw aanbod.

Uw voordeel
Het geven van voordeel is géén voorwaarde om opgenomen te worden in de Goede Gids, maar u krijgt er wel extra promotie voor terug: afhankelijk van de aanbieding is dat een opvallende vermelding bij de zoekresultaten, een plek in Goede tips of in Goed in beeld. En voor de rubriek Goede nieuws zijn we altijd geïnteresseerd in uw persberichten.

De aard van de aanbieding mag u zelf bepalen maar hoe leuker, des te meer respons. Webwinkels geven vaak 10% korting over hun assortiment. Heeft u met een winkel minder marge om zinvolle korting weg te geven, dan kunt u ook TeGoedjes cadeau doen. En voor horeca geldt: een drankje van het huis is leuker dan korting op de rekening. Bij hotels wordt korting juist weer gewaardeerd... Kunt u even niets bedenken, dan kunt u ons altijd om advies vragen door te mailen.

U maakt uw aanbieding heel eenvoudig aan in uw account en wij zorgen er dan voor dat deze goed zichtbaar wordt.

*Consumenten kunnen met een jaarlijkse bijdrage van € 10 Goede klant worden. Ze doen dit om de Gids te ondersteunen maar ook omdat door het voordeel duurzame keuzes makkelijker te maken zijn.

naar aanmelden bedrijf
naar uw account


Kosteloze promotie voor
uw bedrijf biedt ruimte
om aan Goede klanten
iets weg te geven!< terug

Volg ons op

Goed is...

De Goede Gids toont de gegevens én het assortiment van (web)winkels, merken, horeca en dienstverleners, die goede producten of diensten bieden. En met 'goed' bedoelen we: goed voor het welzijn van mens, dier en onze aarde. Maar hoe beoordelen we goed precies? Hier lees je de criteria

Goed voor de aarde

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor onze aarde. Het zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met energieverbruik, klimaat-neutraal geproduceerd zijn en/of 100% biologisch afbreekbaar zijn. Hier lees je de criteria

Goed voor mensen

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor de mensen, die deze producten maken. Zoals producten die rekening houden met mensenrechten of fairtrade gecertificeerd zijn. Daarnaast zijn er ook producten die specifiek goed zijn voor jouw welzijn.
Hier lees je de criteria

Goed voor dieren

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn gunstig voor dieren. Goed voor dieren zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met behoud van soorten, diervriendelijk tot stand komen en/of uit de biologische veehouderij komen. Hier lees je de criteria