Wondermiddel voor je nagels

Wondermiddel voor je nagels

Nagels van het sterkste soort
Er zijn nagels en nagels. De ene soort groeit gestaag, glanst mooi, is sterk, splijt, scheurt en brokkelt niet. De andere soort doet het tegenovergestelde, ook al ben je er super voorzichtig mee. Dat laatste soort nagels had ik. Jarenlang heb ik geprobeerd die mooie sterke nagels te krijgen met zo'n beetje elk spulletje, dat daarvoor op de markt gebracht werd. Zelfs spulletjes, die door het merendeel van de gebruikers de hemel in werden geprezen, werkten bij mij niet. Leg je erbij neer, zou je dan concluderen en dat had ik ook wel een beetje gedaan. Tot ik per toeval (jawel, echt) een flesje nagelolie van Dr. Hauschka kocht.

Foute Tell Sell-reclame

De volgende zin doet denken aan een foute TellSell-reclame maar ik kan het niet anders beschrijven: sinds ik Dr. Hauschka's Nagelolie gebruik breken, splijten of scheuren mijn nagels niet meer en moet ik ze regelmatig kort vijlen. Dat had ik mijn hele leven nog nooit gedaan. Eindelijk heb ik nagels van de eerste soort.

Basis van mijn wondermiddel is Neemolie, geperst uit de vruchten en zaden van de Neemboom, die in India veelzeggend 'de dorpsapotheek' wordt genoemd. Niet alleen nagels worden er sterk door maar haaruitval en allerhande huidaandoeningen kunnen er mee bestreden worden. Mooie bijkomstigheid is dat Neemolie puur plantaardig en biologisch is. Wat wil je nog meer van een wondermiddel?

Annemarie de Raadt
Door: Annemarie de Raadt

Cadeautje voor lotgenoten
Heb je ook van die nare nagels? We kunnen 10 flesjes Dr. Hauschka's Nagelolie weggeven. Dus kijk snel in je Goede klanten-account hoe je zo'n flesje aanvraagt. Nog geen Goede klant? Kijk dan HIER.

Dr. Hauschka is een prachtig cosmeticamerk, dat louter gebruik maakt van natuurlijke biologisch geteelde ingrediënten. Je vindt het o.a. bij Ekoplaza, de meeste natuurwinkels en de betere drogisterijen. Ook zijn er vele schoonheidssalons, die met Dr. Hauschka werken. Kijk op haar website voor adressen. De Nagelolie kost € 23,50 voor 30 ml.

In deze korte maar krachtige serie 5 x Favoriet beschrijven wij van de Goede Gids onze favorieten producten. Volgende week vertelt Shannon lyrisch over haar schoonmaakmiddel. Jawel, het kan.

Profiteren van eerlijke korting? Kijk hier!
< terug

Volg ons op

Goed is...

De Goede Gids toont de gegevens én het assortiment van (web)winkels, merken, horeca en dienstverleners, die goede producten of diensten bieden. En met 'goed' bedoelen we: goed voor het welzijn van mens, dier en onze aarde. Maar hoe beoordelen we goed precies? Hier lees je de criteria

Goed voor de aarde

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor onze aarde. Het zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met energieverbruik, klimaat-neutraal geproduceerd zijn en/of 100% biologisch afbreekbaar zijn. Hier lees je de criteria

Goed voor mensen

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor de mensen, die deze producten maken. Zoals producten die rekening houden met mensenrechten of fairtrade gecertificeerd zijn. Daarnaast zijn er ook producten die specifiek goed zijn voor jouw welzijn.
Hier lees je de criteria

Goed voor dieren

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn gunstig voor dieren. Goed voor dieren zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met behoud van soorten, diervriendelijk tot stand komen en/of uit de biologische veehouderij komen. Hier lees je de criteria