TeGoedjes voor goede klantenbinding

TeGoedjes zijn gewone spaarzegels in een bijzonder jasje. Elk Goed bedrijf kan namelijk TeGoedjes weggeven aan Goede klanten. Met zoveel Goede bedrijven is sparen leuk en lucratief, zodat steeds meer Goede klanten ze graag willen hebben.
TeGoedjes kunnen besteed worden in het GigaGoede Winkeltje. Daar worden tal van duurzame producten aangeboden. Doe je mee, dan ontvangt je bedrijf een extra promotiepagina en kunnen ook jouw producten opgenomen worden in het GigaGoede winkeltje.

Zo simpel werkt het:
1) Via je GoedeGids-account bestel je TeGoedjes. Deze worden per post verstuurd naar je bedrijfsadres. 100 TeGoedjes kosten € 25 ex btw.

Let op: de eerste 50 TeGoedjes ontvang je kosteloos. Dus bij je eerste bestelling ontvang je 50 extra TeGoedjes.

2) De TeGoedjes worden geleverd op kaartjes met verschillende waardes van 1, 3, 5 en 10 TeGoedjes.

3) Elk kaartje bevat een unieke code, die de klant invoert in zijn account, waardoor de TeGoedjes automatisch worden bijgeschreven op zijn/haar rekening.

4) Eén TeGoedje kost je 25 cent maar is voor de klant 50 cent waard in het Gigagoede Winkeltje.

5) Je bepaalt zelf hoeveel TeGoedjes je weggeeft. Eén TeGoedje per € 10 besteed bedrag betekent 2,5% kosten.

Met TeGoedjes heb je een bijzonder loyaltysysteem in handen, tegen minimale kosten en zonder vaste lasten of extra investeringen.

TeGoedjes: een goed
werkend loyaltysysteem
zonder investeringskostenProfiteren van eerlijke korting? Kijk hier!
< terug

Volg ons op

Goed is...

De Goede Gids toont de gegevens én het assortiment van (web)winkels, merken, horeca en dienstverleners, die goede producten of diensten bieden. En met 'goed' bedoelen we: goed voor het welzijn van mens, dier en onze aarde. Maar hoe beoordelen we goed precies? Hier lees je de criteria

Goed voor de aarde

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor onze aarde. Het zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met energieverbruik, klimaat-neutraal geproduceerd zijn en/of 100% biologisch afbreekbaar zijn. Hier lees je de criteria

Goed voor mensen

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor de mensen, die deze producten maken. Zoals producten die rekening houden met mensenrechten of fairtrade gecertificeerd zijn. Daarnaast zijn er ook producten die specifiek goed zijn voor jouw welzijn.
Hier lees je de criteria

Goed voor dieren

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn gunstig voor dieren. Goed voor dieren zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met behoud van soorten, diervriendelijk tot stand komen en/of uit de biologische veehouderij komen. Hier lees je de criteria