Wie geeft ontvangt!

Geef je om mens, dier en aarde? Hoe meer mensen kiezen voor goed, des te beter het gaat met de wereld en alles wat er op leeft. Help daarom mee ons initiatief* verder bekend te maken. Je ontvangt altijd onze eeuwige dank en wellicht óók ons dank-je-wel cadeau van de week.

Dit kun je zoal doen:
- een Facebook-bericht van ons delen met jouw vrienden
- een Twitter-bericht van ons retweeten aan je volgers
- een Goede klantenkaart weggeven
- een leuke mail/app sturen naar familie en vrienden of hen over de Goede Gids vertellen

Helper van de week
Stuur vervolgens een mailtje naar cadeautjes@degoedegids.nl met als onderwerp Hulp en beschrijf daarin kort je actie. Elke week kiezen we de helper van de week: hij, zij of jij ontvangt ons dank-je-wel cadeau van de week! Enne...je mag elke week opnieuw meedoen.

*Ken je de Goede Gids nog niet? Lees dan Over ons


Dank-je-wel cadeau

Dank-je-wel cadeau Cadeaubon van Big Green Smile
Een groen huishouden begint bij Big Green Smile. Deze webwinkel verkoopt een breed scala aan natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische schoonmaakartikelen en zachte babyproducten van Goede merken zoals Ecover, Burt's Bees, Weleda, Lavera en Naty.

Ben je deze week winnaar van het Dank-je-wel cadeau dan kun je voor €50 gratis producten bestellen en ook de verzending is kosteloos.Profiteren van eerlijke korting? Kijk hier!
< terug

Volg ons op

Goed is...

De Goede Gids toont de gegevens én het assortiment van (web)winkels, merken, horeca en dienstverleners, die goede producten of diensten bieden. En met 'goed' bedoelen we: goed voor het welzijn van mens, dier en onze aarde. Maar hoe beoordelen we goed precies? Hier lees je de criteria

Goed voor de aarde

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor onze aarde. Het zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met energieverbruik, klimaat-neutraal geproduceerd zijn en/of 100% biologisch afbreekbaar zijn. Hier lees je de criteria

Goed voor mensen

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor de mensen, die deze producten maken. Zoals producten die rekening houden met mensenrechten of fairtrade gecertificeerd zijn. Daarnaast zijn er ook producten die specifiek goed zijn voor jouw welzijn.
Hier lees je de criteria

Goed voor dieren

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn gunstig voor dieren. Goed voor dieren zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met behoud van soorten, diervriendelijk tot stand komen en/of uit de biologische veehouderij komen. Hier lees je de criteria