Spelregels van de Goede Gids verlotingsactie

De Goede Gids verlotingsactie begint op 1 september 2017 en wordt hierna 'de verlotingsactie' genoemd.

Elke donatie aan de Goede Gids wordt beloond met een winkans in de Goede actie. De donateur is de kanshebber, ook al wordt de Goede klant-pas doorgegeven aan een ander.

De verlotingsactie kent 6 rondes. Een prijswinnaar wordt aangewezen bij:
- ronde 1 onder elke 25 nieuwe donaties
- ronde 2 onder elke 100 nieuwe donaties
- ronde 3 onder elke 1.000 nieuwe donaties
- ronde 4 onder elke 10.000 nieuwe donaties
- ronde 5 onder elke 25.000 nieuwe donaties
- ronde 6 onder elke 50.000 nieuwe donaties

De actie kent geen vaste looptijd en gaat minstens door tot de prijs van ronde zes is vergeven.

Telkens als het vereiste aantal voor een bepaalde ronde gehaald is, wordt er een prijswinnaar uit het databestand getrokken. Vanaf ronde 4 wordt deze trekking verricht door de notaris.

De prijswinnaar ontvangt per e-mail bericht dat hij/zij een prijs kan uitkiezen uit de betreffende ronde. De prijswinnaar kan kiezen uit één van de cadeaus, die op de dag van gestuurde email getoond worden op de actiepagina.

Voor alle prijzen geldt 'zolang de voorraad strekt'. Te allen tijde kan een cadeau op de actiepagina van degoedegids.nl vervangen worden door een ander cadeau, zij het wel van ongeveer dezelfde prijsklasse.

De prijswinnaar kan ook - indien voorradig - een cadeau kiezen uit een eerdere ronde maar niet uit een latere ronde.

De prijswinnaar is verantwoordelijk voor eventuele afdracht van de kansspelbelasting. Dit geldt voor cadeaus met een hogere winkelwaarde dan € 450.

De Goede Gids zal alle zorg betrachten voor de juiste aflevering van de gewonnen cadeaus maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden bij eventuele mankementen.

Over de uitslag kan niet worden gecommuniceerd of getwist.

De Goede actie is opgezet in overeenstemming met de Gedragscode promotionele acties.

Amsterdam, 15 augustus 2017


< terug

Volg ons op

Goed is...

De Goede Gids toont de gegevens én het assortiment van (web)winkels, merken, horeca en dienstverleners, die goede producten of diensten bieden. En met 'goed' bedoelen we: goed voor het welzijn van mens, dier en onze aarde. Maar hoe beoordelen we goed precies? Hier lees je de criteria

Goed voor de aarde

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor onze aarde. Het zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met energieverbruik, klimaat-neutraal geproduceerd zijn en/of 100% biologisch afbreekbaar zijn. Hier lees je de criteria

Goed voor mensen

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor de mensen, die deze producten maken. Zoals producten die rekening houden met mensenrechten of fairtrade gecertificeerd zijn. Daarnaast zijn er ook producten die specifiek goed zijn voor jouw welzijn.
Hier lees je de criteria

Goed voor dieren

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn gunstig voor dieren. Goed voor dieren zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met behoud van soorten, diervriendelijk tot stand komen en/of uit de biologische veehouderij komen. Hier lees je de criteria