7x mooi met thee

We weten allemaal dat de antioxidanten, vitamines en mineralen in thee goed zijn voor de gezondheid. Maar niet alleen het drinken van thee stimuleert het lichaam, je kunt ook je buitenkant laten stralen met deze zeven badkamertips.

1. Heb je last van wallen? Zet een kopje kamillethee - gebruik twee zakjes - en leg vervolgens de theezakjes tien minuten in de koelkast. Leg de zakjes daarna op je ogen om de wallen te verminderen.

2. Je haar oplichten kan met een pot kamillethee. Laat het water eerst afkoelen, giet het daarna over je net gewassen haar heen en laat het vervolgens opdrogen. Kamille zorgt - vooral bij blondines - voor sterker haar, met een mooie glans.

3. Je kunt lauwe kamillethee gebruiken als gezichtsreiniger voor een frisse huid.

4. Bij een droge huid kun je een kopje kokosolie mengen met twee eetlepels groene theebladeren en het mengsel op de droge plekken smeren.

5. Laat een kop groene thee afkoelen en wrijf de vloeistof vervolgens met een wattenschijfje over je gezicht. 15 minuten laten intrekken. Herhaal dit een aantal dagen en je puistjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

6. Voor zachte haren kun je een kopje heet water, twee zakjes groene thee, een theelepel kokosolie en een theelepel honing mengen en in je haren masseren als een voedend masker.

7. Een toner zorgt ervoor dat de laatste restjes vuil van je gezicht verwijderd worden en je poriën er kleiner uitzien. Maak de toner zelf door een kwart kopje groene thee te mixen met een achtste kopje granaatappelsap.


Theetje drinken

Tegenwoordig zijn er een hoop theeën op de markt die beweren van invloed te zijn op je gemoedstoestand. Of ze er ook daadwerkelijk voor zorgen dat jij na het drinken van een kopje thee weer helemaal zen met jezelf bent, is nog maar de vraag. Maar lekker zijn ze wel.

Yogi Tea - Forever Young. Salie wordt al eeuwen gebruikt om elegant ouder te worden vanwege zijn rijkdom aan antioxidanten. Gecombineerd met kaneel, citroengras, kardamom en zoethout is deze thee ideaal om de rest van de winter te overleven.

Pukka Detox - tijd voor een nieuw begin? De frisse Pukka Detox thee prikkelt de zintuigen en schudt je wakker, zodat je oude gewoontes van je af kunt laten glijden en de nieuwe kunt omhelzen. Belooft goed nieuws te zijn voor lichaam, geest en ziel.

Biothee Vrouwenkracht Wanneer je last hebt van je hormonen, kan een kopje thee er voor zorgen dat je weer wat rustiger wordt. Met de Vrouwenkracht van Biothee zouden je hormonale schommelingen verleden tijd moeten zijn.

Profiteren van eerlijke korting? Kijk hier!
< terug

Volg ons op

Goed is...

De Goede Gids toont de gegevens én het assortiment van (web)winkels, merken, horeca en dienstverleners, die goede producten of diensten bieden. En met 'goed' bedoelen we: goed voor het welzijn van mens, dier en onze aarde. Maar hoe beoordelen we goed precies? Hier lees je de criteria

Goed voor de aarde

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor onze aarde. Het zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met energieverbruik, klimaat-neutraal geproduceerd zijn en/of 100% biologisch afbreekbaar zijn. Hier lees je de criteria

Goed voor mensen

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor de mensen, die deze producten maken. Zoals producten die rekening houden met mensenrechten of fairtrade gecertificeerd zijn. Daarnaast zijn er ook producten die specifiek goed zijn voor jouw welzijn.
Hier lees je de criteria

Goed voor dieren

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn gunstig voor dieren. Goed voor dieren zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met behoud van soorten, diervriendelijk tot stand komen en/of uit de biologische veehouderij komen. Hier lees je de criteria