Gids vóór en dóór jou!

Word ook Goede klant en ontvang heel veel goeds!
Geef je om mens, dier en aarde (én jezelf niet te vergeten)? Dan is de Goede Gids een bron van inspiratie en informatie, objectief en betrouwbaar. Daarbij is jouw inbreng onmisbaar.

Meld je daarom aan als Goede klant. Dan kun je jouw mening geven over Goede bedrijven en jouw ideeën of suggesties over duurzaamheid delen met andere bezoekers. Zo creëren we samen een bijzonder platform, waardoor alles wat goed is zal groeien.

Leuke bijkomstigheid: Vele Goede bedrijven geven jou als Goede klant korting. Zo wordt goed ook goed betaalbaar.

Extra leuk: Steun ook ons werk aan de Goede Gids. Dat kan al met een tientje. Als dank ontvang je TeGoedjes* , waarmee je duurzame artikelen heel voordelig kunt kopen.
Én je doet mee met onze Goede actie. Daarin maak je kans op 2500 duurzame prijzen, waaronder de elektrische Nissan Leaf.

Geweldig fijn als je meedoet. Zo wordt 'goed' gemeengoed.
Het Team van de Goede Gids

*Met TeGoedjes kun je bijvoorbeeld supervoordelig Bee's Wraps kopen. Daarmee houd je voedsel zonder plastic folie vers.
Ja, ik word graag Goede klant

Aanhef:
  
Voornaam:
Achternaam:
E-mail:
Bevestig e-mail:
Postcode: (1234 / AB)
Huisnummer/toevoeging:
Plaats:
Land:*1 TeGoedje is € 1 waard in het Gigagoede Cadeauwinkeltje
Volg ons op

Goed is...

De Goede Gids toont de gegevens én het assortiment van (web)winkels, merken, horeca en dienstverleners, die goede producten of diensten bieden. En met 'goed' bedoelen we: goed voor het welzijn van mens, dier en onze aarde. Maar hoe beoordelen we goed precies? Hier lees je de criteria

Goed voor de aarde

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor onze aarde. Het zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met energieverbruik, klimaat-neutraal geproduceerd zijn en/of 100% biologisch afbreekbaar zijn. Hier lees je de criteria

Goed voor mensen

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor de mensen, die deze producten maken. Zoals producten die rekening houden met mensenrechten of fairtrade gecertificeerd zijn. Daarnaast zijn er ook producten die specifiek goed zijn voor jouw welzijn.
Hier lees je de criteria

Goed voor dieren

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn gunstig voor dieren. Goed voor dieren zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met behoud van soorten, diervriendelijk tot stand komen en/of uit de biologische veehouderij komen. Hier lees je de criteria