Goede bedrijven gezocht!

Bekend raken bij bewuste consumenten
Kiest uw bedrijf er duidelijk voor om duurzame producten te verkopen of maatschappelijk verantwoord te ondernemen?
Dan hoort uw bedrijf thuis in de Goede Gids.

De Goede Gids inventariseert relevante gegevens én assortiment van (web)winkels, merken, horeca en dienstverleners die goede producten of diensten aanbieden. Goed is wat ons betreft een synoniem voor duurzaam: goed voor het welzijn van mens, dier en onze aarde. Nu en in de toekomst.

De Goede Gids wil bereiken dat consumenten makkelijker kunnen kiezen voor goede producten of diensten. Dus ook voor uw aanbod.

Door een doordacht zoekprogramma kan een bezoeker van elk product of dienst uitvinden waar de duurzame variant in zijn buurt of via het internet te koop is. Zo raakt uw bedrijf heel makkelijk bekend bij een grote groep bewuste consumenten.

Kosteloze deelname
Vermelding van uw bedrijf in de Goede Gids met alle relevante gegevens is en blijft gratis. Daarnaast kunt u uw bedrijf extra promoten door het geven van voordeel aan Goede klanten. Ook deze promotie is kosteloos.

Uiteraard wordt elk bedrijf wel beoordeeld of het voldoet aan de gestelde voorwaarden, zodat consumenten erop kunnen vertrouwen dat ze goede producten bij deze bedrijven kopen.

Direct aanmelden
U kunt zich aanmelden door het formulier hiernaast zo volledig mogelijk in te vullen. Wij nemen dan binnen een werkweek per mail contact met u op.

Heeft u nog vragen? Klik dan hier voor de vaak gestelde vragen of om contact met ons op te nemen. Bent u geïnteresseerd in de gedachte achter de Goede Gids; deze leest u hier.

Hartelijke groet,
Het Team van de Goede Gids


Nu aanmelden

Algemene gegevens

Bedrijfsnaam:*
Aard van het bedrijf:*
Type bedrijf:*
Winkel  Webwinkel  Dienstverlener
 Horeca (Winkel)keten Merk
Beschrijving:*

Vestigingsadres (let op: filialen kunt u toevoegen als uw account aangemaakt is)

Straat+huisnummer:*
Postcode:* (1111 AA)
Plaats:*
E-mail:*
Telefoon: (012 3456789)
Website:*
Bezoekadres:
 Ja   Nee


Interne contactgegevens (alleen zichtbaar voor de redactie)

Aanhef:*
Voornaam/achternaam:*
E-mail:*
Telefoon:*

*=verplicht veld


Volg ons op

Goed is...

De Goede Gids toont de gegevens én het assortiment van (web)winkels, merken, horeca en dienstverleners, die goede producten of diensten bieden. En met 'goed' bedoelen we: goed voor het welzijn van mens, dier en onze aarde. Maar hoe beoordelen we goed precies? Hier lees je de criteria

Goed voor de aarde

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor onze aarde. Het zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met energieverbruik, klimaat-neutraal geproduceerd zijn en/of 100% biologisch afbreekbaar zijn. Hier lees je de criteria

Goed voor mensen

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor de mensen, die deze producten maken. Zoals producten die rekening houden met mensenrechten of fairtrade gecertificeerd zijn. Daarnaast zijn er ook producten die specifiek goed zijn voor jouw welzijn.
Hier lees je de criteria

Goed voor dieren

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn gunstig voor dieren. Goed voor dieren zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met behoud van soorten, diervriendelijk tot stand komen en/of uit de biologische veehouderij komen. Hier lees je de criteria