Contact

Heb je naar aanleiding van de website of je aanmelding vragen en/of opmerkingen, dan kun je ons een bericht sturen via onderstaand formulier. Kijk s.v.p. eerst even rechts of het antwoord op je vraag al niet gegeven wordt.

We zijn een kleine organisatie en proberen de overhead zo laag mogelijk te houden dus we verzoeken je te mailen. Heb je een vraag, waarop direct antwoord nodig is, dan zijn we ook telefonisch tijdens kantooruren bereikbaar.

De Goede Gids wordt uitgegeven door Artica projecten
Kvk nr. 34167931
E. kantoor@degoedegids.nl


Naam: *
Email: *
Onderwerp: *
Bericht: *Veelgestelde vragen

U kunt uw bedrijf registreren via dit formulier. U meldt zich eerst aan en als uw bedrijf voldoet aan de gestelde voorwaarden dan ontvangt u uw login gegevens voor uw bedrijfsaccount.
In uw account kunt u vervolgens aankruisen welke producten u verkoopt of welke diensten u levert. U kunt beeldmateriaal uploaden en een aanbieding aanmaken voor Goede klanten. Controleer s.v.p. eerst of u aan de voorwaarden voldoet. Mocht u hierover vragen hebben, neem dan contact met ons op via het contactformulier links op deze pagina.
Hier leest u aan welke voorwaarden een bedrijf moet voldoen om opgenomen te worden in de Goede Gids. Na aanmelding wordt uw bedrijf hierop getoetst en voorzien van één of meerdere icoontjes die aangeven op welk gebied uw bedrijf een positieve bijdrage levert.
Ja, dat kan. In uw account kunt u uw filialen of verkooppunten invoeren, wijzigen of verwijderen.
In uw account kunt u aanbiedingen toevoegen, wijzigen of verwijderen. U kunt meerdere aanbiedingen tegelijkertijd laten lopen. Alleen de laatste is zichtbaar in de lijst van zoekresultaten. Klikt een bezoeker op 'meer info' bij uw bedrijf dan ziet hij al uw aanbiedingen.
Een goede aanbieding is een aanbieding waar klanten blij van worden. Voor webshops geldt in z'n algemeenheid een kortingspercentage van 10% over het gehele assortiment, dan wel een korting van 15% (of meer) over een individueel product. Voor uw promotie in de Goede Gids betaalt u geen enkele vergoeding. Dit geeft extra ruimte voor korting.

Is 10% niet haalbaar, dan adviseren we Tegoedjes uit te geven aan Goede klanten. Tegoedjes zijn spaarzegels, die door meerdere bedrijven worden uitgegeven, waardoor het interessant is voor Goede klanten om ze te sparen. U kunt zelf bepalen hoeveel Tegoedjes u per besteed bedrag weggeeft. Lees verder>>
Een aanbieding wordt altijd eerst nagekeken door de redactie. Daarom duurt het even (maximaal 5 werkdagen) voordat uw toevoeging live wordt gezet.
Ja, dat kan. We brengen hiervoor € 25 ex BTW in rekening. Mocht u hiervan gebruik willen maken stuur ons dan een bericht via het contactformulier links op deze pagina.
Dit kan op drie manieren:
1. De klant logt in op degoedegids.nl en ziet een door u ingevoerde kortingscode bij uw aanbieding. Deze kortingscode heeft u ook aangemaakt in uw webshop, waardoor de korting wordt doorberekend bij het afrekenen.
2. Na inloggen op degoedegids.nl ziet de klant een link bij uw aanbieding, die hem direct leidt naar een speciale pagina van uw website. Daar kan hij de bestelling doen.
3. De klant doet een bestelling via mail of telefoon en geeft daarbij uw kortingscode door.
U kunt bij uw aanbieding altijd een kortingscode aangeven, die de klant dan aan u meldt. Daarnaast heeft elke Goede klant een persoonlijk klantnummer. Een Goede klant kan zijn klantnummer aan u laten zien via zijn telefoon of via een ander medium als hij ingelogd is op de (mobiele) website van de Goede gids. Is er geen internetverbinding dan is het noemen van zijn klantnummer wat ons betreft voldoende. We gaan er graag van uit dat mensen eerlijk zijn.
Ja, voor zover het bedrijf verkoopkanalen heeft in Nederland of via haar webshop ook in Nederland levert.
Bedrijven die alleen zaken doen met andere bedrijven worden niet opgenomen in de Gids. De Goede Gids bevat vooralsnog alleen bedrijven die aan consumenten leveren.
Door een aanbieding aan te maken voor Goede klanten ontvang je een extra vermelding in de zoekresultaten. Aanbiedingen vermelden we doorgaans ook kosteloos in Goede Tips maar dit zijn redactionele pagina's.
Ook kun je een persbericht sturen naar de redactie van de Goede Gids; voor plaatsing in Goede nieuwtjes.
Wil je daarnaast adverteren of sponsor worden van de Goede Gids, neem dan contact op met Annemarie de Raadt, bereikbaar via kantoor@degoedegids.nl
U kunt in uw account onder de knop 'promotiemateriaal' banners aanvragen. Ook kunt u kosteloos 3 etalagestickers aanvragen. Wilt u meer stickers ontvangen dan vragen we een tegemoetkoming in de kosten.
Leuk dat u dit wilt doen! U kunt zelf via dit formulier een enkele klant of relatie Goede klant maken. Zijn het grotere aantallen (meer dan 10), dan kunt u contact opnemen met Annemarie de Raadt: annemarie@degoedegids.nl of 06-50504820.
Leuk dat u dit wilt doen! U kunt voor pers- en beeldmateriaal contact opnemen met Annemarie de Raadt via annemarie@degoedegids.nl of 06-50504820.
U kunt uw opmerking of klacht indienen via het contactformulier links op deze pagina.
Heeft u problemen met inloggen, het invoeren van gegevens of krijgt u foutmeldingen? Neem dan contact op met onze helpdesk: helpdesk@degoedegids.nl.
Is uw vraag nog niet beantwoord, stel dan uw vraag via het contactformulier links op deze pagina.


Volg ons op

Goed is...

De Goede Gids toont de gegevens én het assortiment van (web)winkels, merken, horeca en dienstverleners, die goede producten of diensten bieden. En met 'goed' bedoelen we: goed voor het welzijn van mens, dier en onze aarde. Maar hoe beoordelen we goed precies? Hier lees je de criteria

Goed voor de aarde

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor onze aarde. Het zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met energieverbruik, klimaat-neutraal geproduceerd zijn en/of 100% biologisch afbreekbaar zijn. Hier lees je de criteria

Goed voor mensen

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor de mensen, die deze producten maken. Zoals producten die rekening houden met mensenrechten of fairtrade gecertificeerd zijn. Daarnaast zijn er ook producten die specifiek goed zijn voor jouw welzijn.
Hier lees je de criteria

Goed voor dieren

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn gunstig voor dieren. Goed voor dieren zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met behoud van soorten, diervriendelijk tot stand komen en/of uit de biologische veehouderij komen. Hier lees je de criteria