Schoonmaakmiddelen om van te genieten

Schoonmaakmiddelen om van te genieten

Moeilijke keuze
Boenen, schrobben of wassen: het is voor mij een noodzakelijk kwaad, waar ik zo weinig mogelijk tijd aan wil besteden. Dan is het toch grappig dat ik bij het aanwijzen van mijn favoriete product niet kan kiezen. Niet kan kiezen tussen een wasmiddel en een schoonmaakmiddel. Ik noem ze dus maar allebei, ze zijn immers ook nog van hetzelfde merk (mijn favoriete merk is dus een schoonmaakmerk; kan het erger worden?). Enfin, deze bekentenis zal hopelijk niet te veel hoon teweegbrengen en verder alleen maar enthousiaste reacties van iedereen die het merk ook al kent of gaat ontdekken.

Oh ja, schoonmaken doen ze ook heel goed.

Het merk heet Ecover en de strijd om de favorietenplek gaat tussen zijn Universal wasmiddel met kamperfoeli & jasmijn en Allesreiniger magnolia met bamboe. Ecover maakt ecologisch schoonmaakmiddelen, wat inhoudt dat alle ingrediënten natuurlijk zijn. Dat maakt ze makkelijker afbreekbaar in het afvalwater maar ook zachter voor je huid dan chemische schoonmaakmiddelen. Daarnaast worden de flessen van Ecover gemaakt van suikerriet in plaats van plastic. Alleen daarom al zouden ze mijn favoriet kunnen zijn maar dat is toch niet helemaal de reden. Het gaat namelijk - heel basaal - om de geur. Zo chemisch als de Andy's en de Persils van deze wereld rieken, zo zuiver en puur ruiken zij. Wassen, schrobben, boenen wordt zo een stuk aangenamer en het genieten van schone kleren of een proper huis vele malen makkelijker. En oh ja, schoonmaken doen ze ook heel goed.


Shannon
Door: Shannon

Cadeautje voor enthousiastelingen
Ben je enthousiast geworden door Shannon's pleidooi? Je kunt Ecover nu heel goed in de aanbieding kopen bij BigGreenSmile. We kunnen van BigGreenSmile ook een aantal mooie Ecover schoonmaakpakketten t.w.v. € 50 weggeven. Dus kijk snel in je Goede klanten-account hoe je een pakket aanvraagt. Nog geen Goede klant? Kijk dan HIER.

Ecover is echt een goed schoonmaakmiddelenmerk. Niet alleen gebruikt het louter natuurlijke ingrediënten (dus biologisch afbreekbaar) en worden de producten verpakt in flessen van suikerriet of recycled plastic. Ook kijkt Ecover telkens of zijn middelen milieuvriendelijker geproduceerd kunnen worden en heeft het een duurzame bedrijfsvoering. Kijk op de Ecover website voor meer info. Het wasmiddel kost ca € 6,50 en de Allesreiniger ca € 2,50.

In deze korte maar krachtige serie 5 x Favoriet beschrijven wij van de Goede Gids onze favorieten producten. Volgende week vertelt Edwin over zijn chocolade...dat wordt smullen.
Wat is jouw favoriet? Stuur ons een mail naar info@degoedegids.nl en wellicht maken we van jouw verhaal een winactie.


Profiteren van eerlijke korting? Kijk hier!
< terug
Dit interesseert je wellicht ook

Volg ons op

Goed is...

De Goede Gids toont de gegevens én het assortiment van (web)winkels, merken, horeca en dienstverleners, die goede producten of diensten bieden. En met 'goed' bedoelen we: goed voor het welzijn van mens, dier en onze aarde. Maar hoe beoordelen we goed precies? Hier lees je de criteria

Goed voor de aarde

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor onze aarde. Het zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met energieverbruik, klimaat-neutraal geproduceerd zijn en/of 100% biologisch afbreekbaar zijn. Hier lees je de criteria

Goed voor mensen

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn goed voor de mensen, die deze producten maken. Zoals producten die rekening houden met mensenrechten of fairtrade gecertificeerd zijn. Daarnaast zijn er ook producten die specifiek goed zijn voor jouw welzijn.
Hier lees je de criteria

Goed voor dieren

De aankopen, die je doet bij bedrijven uit de Goede Gids zijn gunstig voor dieren. Goed voor dieren zijn bijvoorbeeld producten of diensten die rekening houden met behoud van soorten, diervriendelijk tot stand komen en/of uit de biologische veehouderij komen. Hier lees je de criteria